Jucătorul Alexandru Maxim a declarat, sâmbătă seară, după meciul câştigat cu scorul de 3-0 de naţionala României în faţa echipei Lituaniei, că lituanienii le-au fost inferiori românilor din punct de vedere calitativ. El a precizat că tricolorii vor fi fanii sârbilor în calificările pentru Campionatul European, dacă România nu va reuşi să termine pe primul loc în grupă, în Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că ne-am făcut meciul uşor. Cred că puteam să închidem meciul din prima repriză. Cu tot respectul pentru Lituania, în seara asta din punct de vedere calitativ ne-au fost inferiori. A doua repriză la fel am început foarte bine, am înscris foarte repede iar după 2-0 cei din Lituanua şi-au dat seama că nu mai au şanse. Un meci destul de bun, din păcate din nou fără spectatori. Şi pe frig şi cu tribunele goale nu e plăcut… Cel mai mult eu simt în momentul imnului, mi se pare puţin straniu… Sper ca lumea să realizeze că până la urmă e o sărbătoare şi să jucăm cu stadioanele pline”, a spus Maxim.

Alexandru Maxim a menţionat că tricolorii abordează ultimul meci din grupa 4 a diviziei C, cel cu Muntenegru, doar cu gândul la victorie. “Nu ne rămâne decât să ne refacem acum şi la meciul de marţi să mergem la victorie. Mergem în Muntenegru cu gândul doar la victorie. Dacă nu reuşim să luăm primul loc în grupă, vom fi fanii Serbiei în calificări. Indiferent cum vom termina vor urma meciuri dificile. Avem jucători de calitate şi continuând pe acest drum, cu această atmosferă foarte frumoasă, se pot realiza lucruri bune la echipa naţională”.

Reprezentativa României a învins, sâmbătă seară, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 3-0 (1-0), selecţionata Lituaniei, în grupa a patra a Diviziei C a Ligii Naţiunilor. Cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor, tricolorii ocupă locul doi în clasamentul grupei, cu nouă puncte, două mai puţine decât liderul Serbia. Sârbii întâlnesc însă în ultima etapă Lituania, care nu a obţinut nicio victorie, iar România, în deplasare, Muntenegru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.