Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Maurizio Sarri, a declarat după calificarea în semifinalele Ligii Europa că de două luni formaţia sa se confruntă cu o problemă, şi anume faptul că începe prost a doua repriză, astfel că trebuie să găsească o soluţie, informează chelseafc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am jucat bine în prima repriză şi suntem bucuroşi că ne-am calificat în semifinale, pentru că nu este uşor. Avem o problemă: de două luni începem repriza a doua prost. Trebuie să găsim o soluţie, pentru că în ultimele zece meciuri a fost la fel. Poate la sfârşitul primei reprize ne-am gândit că suntem deja calificaţi, dar împotriva acestui adversar nu era aşa, pentru că este cea mai puternică fizic adversară pe care am văzut-o vreodată. Ar fi minunat să ajungem în finală, dar va trebui să o analizăm foarte bine pe Eintracht Frankfurt pentru că este o echipă mare, cu un atacant minunat, Luka Jovic”, a spus Sarri.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei Slavia Praga, Jindrich Trpisovsky, a declarat că prima repriză a fost o lecţie pentru echipa sa. “Am înscris trei goluri, dar după prima repriză a fost puţin. Ne-am schimbat strategia în repriza a doua, ne-am propus să şutăm mai mult spre poartă. Am mai avut două ocazii. Sevcik ar fi putut înscrie al treilea său gol, am avut şi o lovitură liberă, am crezut că putem lupta pentru calificare. Prima repriză a fost o lecţie pentru noi, am văzut cum se pedepsesc greşelile la acest nivel”, a afirmat tehnicianul.

Chelsea Londra s-a calificat în semifinalele Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, echipa Slavia Praga, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. În tur, scorul a fost 1-0 pentru londonezi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.