Jucătorul italian de tenis Matteo Berrettini, locul 7 ATP, a declarat, joi, că, deşi are toată compasiunea pentru Novak Djokovici, înţelege şi reacţia opiniei publice din Melbourne, oraş care a fost în carantină luni la rând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am toată compasiunea pentru Novak (Djokovic), asta e sigur. Nimeni nu vrea să fie în această situaţie. Dar, pe de altă parte, înţeleg de ce opinia publică din Australia reacţionează astfel. Melbourne a trecut prin cea mai lungă carantină din lume, aşa că îi înţeleg. Este o situaţie foarte dificil de comentat. Tot ce pot să vă spun este că eu sunt vaccinat, sunt aici şi vedem ce se întâmplă mai departe", a declarat Berrettini, care participă la turneul ATP Cup de la Sydney.

Miercuri, Novak Djokovici nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată.

Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.

El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.