Sistemul de securitate va fi consolidat, marţi, la Paris pentru meciul din Liga Campionilor dintre Paris SG şi israelienii de la Maccabi Haifa, meci considerat de risc crescut de autorităţi, a anunţat poliţia locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivi lefigaro.fr,, iniţial urmau să fie angajaţi „aproximativ 600 de angajaţi”, dar „s-ar putea ca numărul să fi crescut de atunci, deoarece este un meci cu risc ridicat şi ambasada Israelului pune o presiune puternică asupra acestuia”.

„Având în vedere riscurile legate de desfăşurarea meciului (...), organizatorul a limitat numărul suporterilor israelieni din galeria de vizitatori la 1.650”, a adăugat poliţia.

Conform reglementărilor UEFA, fiecare club este obligat să rezerve cel puţin 5% din capacitatea stadionului său exclusiv la dispoziţia suporterilor clubului vizitator, adică aproximativ 2.400 de locuri pentru Parc des Princes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.