Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi Toyota România au semnat miercuri un contract de sponsorizare în baza căruia zece federaţii sportive au primit câte un automobil de 7+1 locuri, destinate pregătirii sportivilor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţiile implicate în acest parteneriat sunt Federaţia Română de Atletism, Federaţia Română de Canotaj, Federaţia Română de Scrima, Federaţia Română de Tir Sportiv, Federaţia Română de Tenis de Masă, Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Haltere, Federaţia Română de Kaiac-Canoe, Federaţia Română de Judo şi Federaţia Română de Gimnastică, care vor fi reprezentate de sportivi remarcabili care au scris şi scriu istoria sportului românesc şi care reprezintă exemple de urmat pentru generaţiile următoare de sportivi.

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, consideră că parteneriatul este binevenit având în vedere că 2019 este an preolimpic, foarte important în pregătirea sportivilor. “Semnarea protocolului cu Toyota se înscrie în strategia pe care o are COSR. Astăzi venim în întâmpinarea şi susţinerea federaţiilor sportive în număr de 10, pentru pregătirea şi participarea la Jocurile Olimpice din 2020. Ştiu foarte bine ce ne dorim, sportivii noştri la fel, să fim cei mai buni şi avem încredere în ei. Suntem pasionaţi în ceea ce facem. Este cel mai potrivit moment pentru acest parteneriat pentru că din 2019 încep calificările pentru Jocurile Olimpice. Este un început de drum foarte important şi e extraordinar să putem avea alături de noi pe numărul 1 în lume în ceea ce priveşte mobilitatea. Toyota şi COSR împart acelaşi valori şi vrem să transmitem un mesaj de unitate pentru o Românie învingătoare. Suntem convinşi că putem reprezenta România cu demnitate şi că alături de partenerii noştri vom deveni mai puternici şi vom reuşi să ne îndeplinim fiecare visul pe care îl are la aceste jocuri olimpice. Suntem încântaţi că putem veni cu încă un proiect alături de sportivii noştri în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor la Jocurile Olimpice din 2020”, a spus Covaliu.

Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin a spus că sportivii au nevoie de astfel de parteneriate: “Sportivii noştri au nevoie de susţinere în ceea ce priveşte obţinerea unor rezultate de excepţie la Jocurile Olimpice, ne bucurăm că au loc astfel de parteneriate. Maşinile sunt foarte bune de transportat bărcile şi mă bucur că se fac astfel de parteneriate. E bine că se gândeşte cineva şi la sportivi dacă nu se gândesc alţii care ar putea să o facă. E bine că sunt aceşti oameni care sunt alături de sportivi români”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.