Maşina pilotată de Titi Aur a ieşit în decor, vineri după-amiază, în prima zi a Raliului Argeşului, copilotul lui Titi Aur fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital după ce a acuzat dureri în zona lombară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autoturismul pilotat de Titi Aur a ieşit în decor într-o curbă şi s-a izbit de un mal de pământ, vineri după-amiază, în prima zi a Raliului Argeşului. În urma incidentului, Titi Aur nu a fost rănit, însă copilotul acestuia a acuzat dureri în zona lombară şi a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la Spitalul din Curtea de Argeş pentru investigaţii medicale suplimentare. 
 
"A fost o ieşire în decor, face parte din joc şi nu e nimic grav şi nimic special pentru raliuri, pentru probele speciale. Este un risc asumat, maşina e pregătită pentru aşa ceva. A fost un şoc nu foarte mare. (...) Nu e o problemă deosebită, se întâmplă", a spus Titi Aur la Antena 3. 
 
Acesta a precizat că ieşirea în decor nu pune în pericol participarea în continuare la următoarele etape ale raliului, iar autovehiculul este echipat şi "pregătit" şi pentru astfel de incidente.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.