Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, luni seară, că nu contează că meciul cu echipa din Gibraltar, Lincoln Red Imps, se va disputa pe teren sintetic, subliniind că CFR Cluj trebuie să-şi demonstreze valoarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi un joc dificil, au un avantaj moral, au câştigat cu 5-0 ultimul meci acasă. Suntem pregătiţi, valoarea trebuie să-şi spună cuvântul. Aş prefera să rezolvăm calificarea din tur, apoi să ne concentrăm pe retur şi pe ce avem de făcut în campionat. Au câţtiva jucători de calitate, care au jucat în liga a doua şi a treia din Spania, dar sper să fim concentraţi pentru a nu avea susprize. Nu contează terenul sintetic, va trebui să plecăm cu un rezultat pozitiv, care să ne dea linişte în tur", a declarat Şumudică.

Meciul Lincoln Red Imps - CFR Cluj este programat, marţi, de la ora 19.00, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Returul va avea loc în 28 iulie, de la 20.30.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.