Ministrul tineretului şi sportului, Marius Dunca, a fost desemnat ca reprezentant al Uniunii Europene în Consiliul de Administraţie (Foundation Board) al Agenţiei Mondiale Anti-Doping (WADA), se arată într-un comunicat al MTS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desemnarea s-a făcut pentru un mandat de 3 ani, până la 30 iunie 2020. Marius Dunca îşi va începe mandatul la întrunirea Consiliului de administraţie de la Seul (Coreea de Sud) din data de 16 noiembrie 2017.

”Este o onoare şi o mândrie să reprezint Uniunea Europeană, implicit şi România, la acest nivel. Am militat şi militez pentru un sport curat şi pentru combaterea oricăror practici care pot afecta în mod negativ sportul. Performanţa se obţine în urma multor ani de muncă şi a numeroase sacrificii care nu ar trebui să fie umbrite de dopaj. Lupta antidoping este lupta tuturor celor implicaţi în sport şi din respect pentru sportivi avem datoria să depunem toate eforturile pentru a preveni şi combate practica dopajului.” a declarat Marius Dunca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.