Atacantul Marius Alexe a ajuns la un acord cu gruparea Concordia Chiajna, fostul jucător al echipei Dinamo semnând miercuri un contract cu clubul ilfovean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concordia Chiajna a mai anunţat miercuri că alţi patru jucători au fost aduşi la echipa antrenată de Adrian Falub, fundaşii Joao Meira, Liassine Cadamuro şi Andrei Radu şi mijlocaşul Jules Iloki.

Portughezul Meira,ultima dată la Valerenga, şi-a făcut junioratul la Vitoria Setubal şi a jucat pentru echipe precum Belenenses sau Chicago Fire.

Francezul Iloki a fost crescut de FC Nantes şi are 72 de meciuri în Ligue 1; Născut la Toulouse, Cadamuro are cetăţenie dublă, algeriană şi franceză, şi un CV impresionant unde sunt trecute echipe precum Osasuna, Real Sociedad sau Nimes Olimpique.

Marius Alexe revine în campionatul românesc după patru ani petrecuţi în campionatele din Slovacia, Turcia şi Cipru, în timp ce mezinul Andrei Radu vine împrumut de la campioana en-tire, CFR Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.