Marion Bartoli, care a câştigat Wimbledon pe 6 iulie 2013, a vorbit, pentru Le Figaro, despre cum actorul Pierce Brosnan a avut un fel de contribuţie la titlul ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În 2007, el a asistat la semifinala mea împotriva lui Justine Henin. Am pierdut primul set, iar el a stat în loja regală la începutul celui de-al doilea. Şi mi-am spus: "Nu este posibil, nu pot pierde în faţa idolului meu din copilărie. Am reuşit să întorc meciul şi să o înving pe Justine, care surclasa concurenţa în acel an. A fost un moment foarte important în cariera mea. În martie 2013, în avionul spre Indian Wells, m-am întâlnit din întâmplare cu Pierce Brosnan. Mi-a dat un bilet pe un şerveţel de hârtie: "Ce zici de un pahar de şampanie pentru a sărbători semifinala pe care ai câştigat-o împotriva Justinei?". Am stat de vorbă şi mi-a spus că este invitat la finala de la Wimbledon şi că i-ar plăcea să mă vadă câştigând turneul. Ceea ce m-a făcut să zâmbesc, pentru că în 2013 nu câştigasem niciun meci cu un început de sezon catastrofal. Aveam gripă chiar înainte de turneu. Şi totuşi, a avut dreptate", a spus ea.

Marion Bartoli, în vârstă de 38 de ani, s-a retras din activitate la scurt timp după ce a câştigat ediţia 2013 a turneului de la Wimbledon, la simplu.



 

.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.