Mario Zagallo, legenda fotbalului brazilian, a fost internat marţi, la vârsta de 90 de ani, din cauza unei infecţii respiratorii, a anunţat, miercuri, clinica în care a fost internat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zagallo este "în prezent lucid" şi "nu este pe asistenţă respiratorie", a explicat spitalul Barra d'Or din Rio de Janeiro.

"Marele meu prieten, ştiu că treci printr-o perioadă grea, dar îţi trimit energie pozitivă. În curând vei fi bine, cu aceeaşi energie. Curaj, bătrâne lup!", a scris pe Instagram Pelé, în vârstă de 81 de ani.

Zagallo a fost primul care a câştigat Cupa Mondială ca jucător (1958 şi 1962), apoi ca antrenor (1970), înaintea germanului Franz Beckenbauer (1974 şi 1990) şi a francezului Didier Deschamps (1998 şi 2018). Până în prezent, el este singurul care a participat la cinci finale ale Cupei Mondiale, dintre care doar una a fost pierdută, împotriva Franţei, în 1998, ca antrenor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.