Antrenorul Mario Marinică şi-a încheiat mandatul de selecţioner al reprezentativei statului Malawi odată cu finalul parcursului la Cupa Africii pe Naţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele subcomitetului tehnic al Federaţiei de Fotbal din Malawi (FAM), Tiya Banda, a anunţat că românul va reveni în postul de director tehnic al forului.

"Vrem ca fotbalul rapid şi foarte rapid să fie ADN-ul nostru fotbalistic la nivel de echipă naţională de seniori. Acest lucru ar trebui să se aplice şi fotbalului feminin. Şi se poate realiza doar cu Marinică director tehnic şi nu selecţioner al echipei naţionale", a declarat Banda, potrivit africafootunited.com.

Marinica a dus echipa Malawi în optimile de finală ale CAN din Camerun 2021, o performanţă istorică pentru naţionala ţării din sud-estul Africii. Meke Mwase ar trebui să revină în funcţia sa de selecţioner, până la decizia finală a FAM cu privire la prelungirea sau nu a contractului său, care expiră în martie.

Mario Marinică are 56 de ani şi a antrenat în Liga I echipe precum Gloria Buzău, Sportul Studenţesc, FC Argeş sau Rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.