Fotbalistul Răzvan Marin, care nu va putea participa la Campionatul European under 21 deoarece nu a primit acceptul clubului Ajax Amsterdam, a declarat, sâmbătă, pentru FRF TV, că şi-ar fi dorit să fie la naţionala de tineret pentru turneul final, dar este convins că fotbaliştii care vor fi în locul său vor face o treabă foarte bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bineînţeles că mi-aş fi dorit să fiu acolo, să-i pot ajuta, dar din păcate nu se poate de această dată şi sigur nu voi mai avea şansa să fiu la un turneu final under 21. Dar viaţa merge înainte, sunt sigur că jucătorii care vor fi în locul meu vor face o treabă foarte bună. În acea poziţie avem Băluţă, Nede, Cicâldău… Deci avem jucători de valoare, jucători buni, care au demonstrat în Liga I că pot face faţă cu brio. Ştiu că la U21 este un grup foarte unit, un grup foarte bun, foarte frumos, şi eu am fost acolo doar pentru două meciuri şi pot să le spun doar să menţină această atmosferă în continuare şi să dea tot ce au mai bun pentru a câştiga”, a spus Marin.

Răzvan Marin, care face parte din lotul primei reprezentative pentru meciurile cu Norvegia şi Malta, din preliminariile Euro-2020, a precizat că îşi doreşte rezultate pozitive: “Ne dorim să scoatem două rezultate pozitive, perfect ar fi să obţinem toate cele şase puncte. Am demonstrat că putem să ne batem cu echipele nordice”

Marţi, selecţionerul reprezentativei under 21, Mirel Rădoi, a anunţat lotul de 23 de jucători pentru Campionatul European din Italia şi San Marino, absent de marcă fiind Răzvan Marin, care nu a primit acceptul clubului Ajax Amsterdam pentru a participa la competiţie.

În 7 iunie, la Oslo, prima reprezentativă a României va întâlni Norvegia, iar la 10 iunie va juca împotriva Maltei, în deplasare, în preliminariile Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.