Tehnicianul echipei Juventus Bucureşti, Marin Barbu, a declarat, vineri seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-1, că Simon Măzărache a suferit o accidentare destul de grea, el menţionând că acum va fi foarte importantă recuperarea, iar dacă aceasta va recurge normal, fotbalistul va putea să joace din nou cel târziu în vara anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E o accidentare destul de grea. Depinde de el cum se recuperează, Fractura se leagă până la urmă, dar intervine recuperarea. Dacă se va recupera cum trebuie cred că cel târziu în vara anului viitor poate să joace", a spus Barbu la Digi Sport.

Marin Barbu consideră că Băjenaru  nu ar fi trebuit să fie eliminat. "La fiecare meci ba am jucat bine şi am ratat, ba am primit doi 11 metri, poate unul care nu prea a fost, avem şi suspendaţi, s-a accidentat şi Măzărache. A fost un coşmar campionatul până acum. Nu mă bag la arbitraje, mă refer la cartonaşe, s-au dat cartonaşe cu uşurinţă. Mă refer la cartonaşul roşu al lui Băjenaru. Nu dai la o fază două pedepse. Ce să-i mai spun lui Băjenaru la vârsta lui? Băjenaru trebuie să ştie că atunci când are o discuţie cu un arbitru trebuie să fie civilizat. Încheiem anul în genunchi. O să mai apelăm la grupa de juniori 1999-2000", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri, la Ploieşti, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Bucureşti, în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I, în care Alexandru Ioniţă a înscris din penalti, dar a şi ratat o lovitură de la 11 metri. Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 49, când a fost eliminat Băjenaru, iar tot de la Juventus, Simon Măzărache a ajuns la spital, accidentat la piciorul stâng.

Ioniţă a înscris în minutul 50, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Mihăescu la Moise.

În minutul 39, tot Ioniţă a ratat un penalti acordat de Andrei Chivulete pentru o intervenţie a lui Simon Măzărache la Bejan. Măzărache s-a accidentat la piciorul stâng la faza care a dus la acordarea penaltiului şi a fost înlocuit imediat, el fiind dus cu ambulanţa la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.