Antrenorul echipei Rudar Velenje, Marijan Pusnik, a declarat, joi seară, că l-a impresionat bugetul FCSB şi a precizat că la formaţia bucureşteană a văzut 4-5 jucători români de mare perspectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bugetul m-a impresionat în primul rând la FCSB, e la un alt nivel. Trebuie să-i felicităm pentru cum au jucat. Noi suntem o echipă mică. La ei am văzut 4-5 jucători români de mare perspectivă”, a spus Pusnik.

El a precizat că la meciul de pe Arena Naţională s-a văzut diferenţa clară de valoare a loturilor celor două echipe. “E o diferenţă mare de valoare a loturilor, aşa cum am mai spus-o, şi s-a văzut şi în această seară. Nu sunt dezamăgit, deşi cred că am primit prea multe goluri. Consider însă că aeastă experienţă me va ajuta în viitor”, a afirmat Pusnik.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Rudar Velenje, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda următoare a competiţiei. În tur, FCSB a câştigat cu 2-0.

Pe Arena Naţională, golurile au fost marcate de Tănase ’22 (penalti), Moruţan ’49, Coman ‘68 şi Daniel Benzar '90+3.

În turul trei preliminar al Ligii Europa, FCSB va întâlni echipa lui Steliano Filip, Hajduk Split, la 9 august, în deplasare, şi 16 august, la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.