Slovacul Marian Vajda, care îl pregăteşte pe liderul mondial Novak Djokovici, a fost ales antrenorul anului în circuitul ATP. El a primit acest premiu după ce a contribuit la ascensiunea jucătorului sârb de pe locul 22, pe care îl ocupa în iunie, pe poziţia 1 în clasamentul mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îi dedic acest premiu întregii noatre echipe”, a spus Vajda, care revenit alături de Djokovici în aprilie, după un an în care nu au colaborat.

În 2018, Novak Djokovici a câştigat, pregătit de Vajda, turneele de la Wimbledon, US Open, Cincinnati şi Shanghai. În plus, sârbul a încheiat pentru a cincea oară anul pe primul loc în clasamentul mondial.

Marian Vajda a fost votat de ceilalţi antrenori din circuit. Au mai fost nominalizaţi pentru premiu Jan de Witt (Nikoloz Basilashvili), Carlos Moya (Rafael Nadal), Sebastian Prieto (Juan Martin del Potro) şi Simone Vagnozzi (Marco Cecchinato).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.