Noul portar al FC Rapid, Marian Aioani, a declarat, pentru pagina de Facebook a grupării giuleştene, că a simtit că un transfer în Giuleşti va fi de succes pentru el. El a subliniat că a discutat cu Horaţiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid, care i-a urat succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mă bucur că sunt aici şi sper să facem o treabă foarte bună. Am simţit să vin la Rapid. Am simţit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine. Am vorbit chiar de dimineaţă cu Horaţiu, mi-a urat succes!
Suporterii Rapidului sunt foarte frumoşi, de fiecare dată când joacă în Giuleşti, împing echipa spre victorie şi acesta este un lucru foarte important pentru că trebuie să existe o conexiune între suporteri şi echipă", a spus Aioani.

n vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani şi jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de miercuri.

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon.

Născut la Buftea, portarul de 1,87 m şi-a făcut junioratul la Chindia Târgovişte, formaţie la care a şi debutat ca senior, iar din 2021 a îmbrăcat tricoul Farului Constanţa.

Aioani a îmbrăcat tricoul naţionalelor U23, U21, u19, U18, fiind selecţionat şi la naţionala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve.



 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.