Jucătoarea elenă de tenis Maria Sakkari, numărul opt mondial, a declarat că ar putea lua o pauză de la tenis după ce a fost eliminată în runda inaugurală la US Open, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani a fost eliminată după o înfrângere cu 6-4 6-4 în faţa spaniolei Rebeka Masarova, numărul 71 mondial.

"Nu aş spune că am jucat bine", a declarat o Sakkari emoţionată pentru Eurosport. "Dacă aş fi jucat cu cel puţin cinci sau 10% mai bine, aş fi câştigat meciul. Acestea sunt meciurile pe care trebuie să le câştig. Nu pot să pierd aceste meciuri; au fost prea multe pentru nivelul meu în acest an şi este regretabil. Simt că nivelul meu a fost şi a fost slab şi trebuie să fac ceva în acest sens. Nu este o lipsă de efort, cu siguranţă. Este foarte incert, nu ştiu ce voi face, dacă voi lua o pauză sau nu", a spus Sakkari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.