Jucătoarea elenă de tenis Maria Sakkari, locul 9 mondial, a învins-o pe sportiva americană Caroline Dolehide şi a câştigat turneul de la Guadalajara, primul său titlu WTA 1000.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sakkari, a doua favorită, a trecut cu scorul de 7-5, 6-3, de Dolehide, care se află pe locul 111 în lume, şi a cucerit al doilea titlu al carierei, încheind săptămâna fără să piardă vreun set.

Sakkari pierduse şase finale de când câştigase primul ei titlu la turneul WTA 250 de la Rabat în 2019.

La dublu, australianca Storm Hunter şi belgianca Elise Mertens, cap de serie nr. 1, s-au impus în faţa favoritelor 3, Gabriela Dabrowski şi Erin Routliffe, scor 3-6, 6-2, [10-4].

Australianca Hunter şi-a apărat cu succes titlul de la Guadalajara, după ce anul trecut a mai câştigat coroana alături de Luisa Stefani. În total, acesta este al şaptelea titlu de dublu WTA din carieră pentru Hunter. Fost număr 1 mondial la dublu, Mertens a adunat 18 titluri la dublu în carieră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.