Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Franţei au anunţat, luni, anularea cursei prevăzute la 28 iunie, pe circuitul Paul Ricard, din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma declaraţiilor preşedintelui Republicii care vizează interzicerea evenimentelor majore până cel puţin la jumătatea lunii iulie şi menţinerea spaţiului Schengen închis până la o notificare suplimentară, precum şi a deciziilor recente anunţate de guvernul francez pentru a combate răspândirea Covid-19, organizatorii Marelui Premiu al Franţei - Le Castellet iau act de imposibilitatea menţinerii cursei", se arată într-un comunicat.

Spectatorii care şi-au achziţionat deja bilete vor primii banii înapoi.

Până în prezent, au fost amânate sau anulate zece etape din acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, din cauza pandemiei de coronavirus, cursele din Australia, care era prima etapă, la 15 martie, Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada, în timp ce Marele Premiu al Principatului Monaco şi cel al Franţei au fost anulate.

Prima etapă devine, în aceste condiţii, Marele Premiu al Austriei, din 5 iulie, iar acesta are mari şanse să se desfăşoare pe circuitul de la Spielberg, deţinut de Red Bull. Mai mult, aici ar putea avea loc două etape, fără spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.