Autorităţile din Sao Paulo au anunţat că Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei de la Interlagos va avea loc fără restricţii de audienţă, informează lequipe.fr. Totuşi, cursa, programată pentru week-end-ul 5-7 noiembrie, ar putea fi amânată cu o săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu aproape 60.000 de bilete puse în vânzare, acesta ar putea fi primul eveniment sportiv fără limită de capacitate din metropola braziliană, de la începutul pandemiei Covid-19 care a lovit grav Brazilia.

Întoarcerea publicului pe stadioanele de fotbal este permisă din 1 noiembrie, dar niciun meci nu este programat înainte de 7 noiembrie, data cursei de la Interlagos. Anul trecut, MP al Braziliei a fost anulat din cauza pandemiei.

"Toate punctele de acces vor fi controlate şi, dincolo de asta, avem vaccinare. Ritmul este rapid şi o mare parte a publicului va fi vaccinat cu două doze”, a declarat Jean Gorinchteyn, responsabil cu probleme legate de sănătate în statul Sao Paulo, într-o conferinţă de presă.

Accesul pe circuit va fi condiţionat de prezentarea unui test negativ pentru Covid-19 nu mai vechi de 48 de ore, iar purtarea unei măşti va fi obligatorie.

Autorităţile vor cere administratorilor F1 să studieze posibilitatea amânării cursei cu o săptămână, pentru a-l face să coincidă cu week-end-ul prelungit din 12-15 noiembrie, când este o sărbătoare în Brazilia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.