Fundaşul Marco Ehmann, transferat temporar de Dinamo la divizionara secundă CSM Reşiţa, a revenit la gruparea bucureşteană, a anunţat fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ehmann a intrat de astăzi în programul de pregătire al echipei, stabilit de antrenorul Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica.

Component al reprezentativei sub 19 ani a României, Marco Ehmann a jucat 18 meciuri pentru CSM Reşiţa în acest sezon competiţional, 17 în Liga 2 şi unul în Cupa României, marcând două goluri în partidele de campionat cu Rapid şi "U" Cluj.

Născut la Spaichingen, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen şi a evoluat în Germania pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018).

Transferat la clubul din Ştefan cel Mare în luna martie a anului 2018, Marco Ehmann a evoluat pentru Dinamo U19, a fost rezervă în două meciuri de campionat pentru prima echipă şi a mai jucat, sezonul trecut, pentru divizionara secundă Farul Constanţa, 14 meciuri în Liga 2.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.