Marcelinho Carioca, un fost fotbalist brazilian care a jucat şi pentru Ajaccio în Franţa, a fost răpit şi sechestrat timp de câteva ore înainte de a fi eliberat, relatează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei locale, fostul mijlocaş, acum în vârstă de 52 de ani, a dispărut după ce a participat la un concert la Neo Química Arena din São Paulo. Vehiculul său a fost găsit abandonat luni.

"Marcelinho a fost găsit mergând pe o stradă din Itaquaquecetuba, aproape de locul unde a fost găsită maşina. El a fost eliberat de răpitori şi a mers la secţia de poliţie", a declarat secretarul executiv pentru securitate publică, Nico Gonçalves.

În total, cinci suspecţi (trei bărbaţi şi două femei) au fost arestaţi, iar doi martori au fost interogaţi de poliţie. Poliţia interogase deja două persoane aflate în apropierea vehiculului fostului jucător înainte de a-l găsi pe acesta. Deşi poliţia nu a clarificat circumstanţele răpirii, o înregistrare video care circulă pe reţelele de socializare îl arată pe Marcelinho susţinând că a fost răpit de soţul unei femei cu care ar fi avut o relaţie în trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.