Marca Oţelul Galaţi 1964, palmaresul şi trofeele au fost vândute pentru suma de 10.000 de euro, joi seară, în cadrul licitaţiei Istoria unui simbol - Oţelul Galaţi de la sediul Artmark.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Caştigătorul mărcii a fost un licitator online, numele său nefiind dezvăluit.

Marca Oţelul 1964, marca de la împlinirea a 50 de ani, palmaresul (80 de trofee la seniori şi juniori, printre care Supercupa şi Cupa de campioni naţionali) şi trofeele au avut preţ de pornire de 9.000 de euro.

În total, 84 de bunuri au fost scoase la licitaţie, cu preţul total de pornire de 19.165 de euro. Nu au fost vândute toate aceste bunuri, dar cele achiziţionate au avut o valoare de 12.680 de euro.

Fanioane, echipamente, lăzi, valize, fulare, tricouri de joc, tablouri, colecţie de caricaturi ale unor personalităţi din lumea fotbalului s-au aflat printre cele 84 de bunuri.

Licitaţia Sport - Istoria unui simbol - Oţelul Galaţi a avut loc la sediul Artmark.

La licitaţie a fost prezent şi juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care a achiziţionat un tricou şi fanioane. "Am achizionat câteva fanioane de la acest club minunat. E păcat să moară. Adun câteva lucruri să rmână în istorie. Nu se punea prolblema achziţionez palmaresul şi de o alipire cu palaresul CSA Steaua. Trebuia să-l ia cineva din zonă, nu ştiu cine l-a luat, mi se pare preţul mic. Cred că trebuia să valoreze mai mult", a spus Talpan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.