FC Barcelona consideră că aducerea brazilianului Neymar de la Paris Saint-Germain ar putea consta cel mult de 200 de milioane de euro, având în vedere situaţia actuală, scrie Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurnalul spaniol notează că pentru prima dată în doi ani clubul PSG este dispus să analizeze ofertele pentru Neymar. De brazilian sunt interesate grupările FC Barcelona şi Real Madrid.

“Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, cu calculatorul în mână, a presupus că înţelegerea va costa 600 de milioane de euro în următorii cinci ani, dacă ţinem cont de cele 250 de milioane de euro pe care PSG le cere pentru transfer şi 350 de milioane de euro pe care le-ar câştiga jucătorul în această perioadă. Bartomeu nu este dispus să plătească o astfel de sumă. Dacă preţul nu este redus, nu există o înţelegere”, scrie Marca. “Cei de la Barcelona îl evaluează însă pe Neymar la cel mult 200 de milioane de euro. Motivele sunt următoarele: valoarea sa a scăzut în cei doi ani de când PSG a plătit 222 de milioane de euro pentru a-l lua de pe Camp Nou; prestaţiile sale pe teren nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, iar problemele sale din afara terenului nu ajută; riscul unor accidentări este acum mai mare şi, în plus, PSG l-a scos pe piaţă în urmă cu câteva zile, nu a fost vorba de o insistenţă a FC Barcelona”, menţionează cotidianul spaniol.

Neymar câştigă în prezent 36 de milioane de euro pe sezon la PSG. Dacă ar reveni la FC Barcelona, el ar avea un salariu redus, iar catalanii sunt încrezători că brazilianul ar putea accepta o astfel de înţelegere pentru a juca alături de prietenii săi Lionel Messi şi Luis Suarez.

Marca menţionează că singura soluţie pentru achiziţionarea lui Neymar este includerea în acord a unor jucători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.