Maratoniştii români Alexandru Corneschi şi Adela Bălţoi au câştigat, duminică, ediţia 2022 a Maratonului Bucureşti. Ei au devenit şi campionii naţionali la maraton clasic pe acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Corneschi (CSM Craiova) a ocupat locul 1 la masculin, cu timpul de 2h, 15 minute şi 58 de secunde. Podiumul a fost completat de Silviu Stoica (CSM Cluj Napoca), cu 2:28:52, şi de Nicolae Bălan (CSM Cluj Napoca), cu 2:33:04.

La feminin s-a impus Adela Bălţoi (ACS Sportul Feroviar), câştigătoare şi în anul 2021, care a avut timpul de 2h, 48 minute şi 09 secunde. Pe locul secund s-a clasat Iulia Drăgoi (CSU Poli Timişoara) – 2:55:15, iar pe locul al treilea a venit Nicoleta Ciortan (CSM Danubiu Tulcea) – 3:03:42.

Clasamentele Maratonului Bucureşti, atât la feminin, cât şi la masculin, contează şi pentru Campionatul Naţional de maraton.

Ediţia din acest an s-a desfăşurat fără ca pe listele de start să fie înscrişi sportivi străini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.