Ministrul Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, a declarat că Turul Franţei şi turneul de la Roland Garros se vor desfăşura cu spectatori, iar dacă acest lucru nu va fi posibil din cauza evoluţiei pandemiei de coronavirus, competiţiile vor fi anulate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va mai trece puţin timp înainte să vedem competiţii în care sportivii sunt în contact, în care aleargă împreună pe un teren, pedalează împreună într-un pluton. Va trebui să avem răbdare, să mergem înainte cu precauţie şi să nu facem planuri degeaba. Dacă în septembrie lucrurile se îmbunătăţesc, toate evenimentele programate în calendar, cum ar fi Turul Franţei, Roland Garros sau alte evenimente majore, ar putea fi organizate. Aceste două evenimente necesită spectatori, bilete pentru Roland-Garros, bucurie şi entuziasm pentru Turul Franţei. Acestea se vot desăşura numai dacă există permisiunea de a avea public. Nu se vor ţine fără spectatori", a declarat ministrul.

Turul Franţei, programat iniţial între 27 iunie şi 19 iulie, a fost amânat pentru perioada 29 august - 20 septembrie, în timp ce turneul de la Roland Garros, care era programat să aibă loc între 18 mai şi 7 iunie, va avea loc în intervalul 20 septembrie - 4 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.