Un conflict a izbucnit, luni, la ProX, între directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, şi preşedintele CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, legat de greşelile de arbitraj de la meciul oltenilor cu Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Normal că îi frică de arbitraje lui Dan Petrescu. Şi nouă ne este frică, după ce vedem ce se întâmplă. Cine credeţi că ne arbitrează în această seară? Cătălin Popa din Piteşti. La meciul Astra - CFR, când a fost acel măcel de la Giurgiu, când ne-au fost eliminaţi doi jucători, când a fost eliminat Dan Petrescu, când arbitrul Cătălin Popa a fost al patrulea arbitru şi l-a eliminat el pe Camora, care a primit direct cartonaşul roşu, şi a contribuit la eliminarea lui Dan Petrescu. Acum, din nou la meciul cu Astra ni se trimite Cătălin Popa. Feşnic, care este din Cluj, de câte ori arbitrează Steaua şi Craiova îi ajută. Ieri, de exemplu, la Craiova a fost viciere clară de rezultat. La golul doi este fault cât casa, pe care îl văd şi arbitrul şi al patrulea oficial", a declarat Mara, prin telefon.

Intrat şi el în direct prin telefon, Cârţu a reacţionat: "Oamenii au rămas de la Sevilla cu frustrări. Văd că şi acum comentează arbitrajele altora. Bogdane, se poate aşa ceva? Ce vă băgaţi voi la un meci al Craiovei cu Gaz Metan Mediaş? Noi ne băgăm la vreun meci când joacă CFR? Sunt momente în joc, la o fază cum am fost cu Vlădoiu... Şi ei au avut momente când au împins şi nu s-a dat fault. A fost în dinamica jocului, el nu a văzut (n.r. - Horaţiu Feşnic). Nu a văzut prea bine, poate a aşteptat ajutorul asistentului, ca la penalti. E o greşeală să vorbim despre asta."

"Au fost aseară greşeli de arbitraj flagrante, ăsta e adevărul adevărat. Vorbim de Feşnic, care este din Cluj şi faptul că este din Cluj de câte ori poate, ca să nu-l acuze că e din Cluj şi ţine cu CFR-ul, are greşeli pentru Craiova, pentru FCSB. Nu avem nimic cu Craiova, dar şi la Iaşi aţi avut un penalti, tot de la acest Cătălin Popa, la care nu a fost niciun contact, absolut nimic", a continuat Mara. 

"Bogdane, lăsaţi lucrurile ăstea de comentarii pentru specialişti! Au zis specialiştii că nu a fost penalti? Eu mi-aduc aminte că specialiştii au spus că a fost penalti la Iaşi", i-a transmis Cârţu.

CS Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii au egalat echipa CFR Cluj în fruntea clasamentului. Clujenii joacă, luni, acasă, cu Astra Giurgiu, în prima etapă a play-off-ului.

Au marcat: Cicâldău '3 (p), Mateiu '27 / Marius Constantin '9 (p).

Oaspeţii au reclamat un penalti neacordat la meciul pierdut cu 1-2 şi un fault anterior golului al doilea al gazdelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.