Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Supercupei României, că victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova este una meritată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un joc controlat de echipa noastră, o victorie meritată. Aveam nevoie de această victorie de moral pentru jocurile din cupele europene", a spus Mara la Digi Sport.

El a vorbit şi despre jucătorii echipei clujene care au ales să nu dea curs ofertelor în această vară, adăugând că oficialii grupării CFR şi-au dorit ca fotbaliştii cei mai importanţi să nu plece. "Ne-am dorit să păstrăm cei mai importanţi jucători, pentru ne dorim să intrăm în grupe în cupele europene. Omrani dacă nu a plecat pe trei milioane, nu cred că pleacă pentru alte oferte", a adăugat Mara.

Campioana CFR Cluj a câştigat pentru a treia oară Supercupa României, sâmbătă seară, învingând cu scorul de 1-0 deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova.

CFR Cluj a mai câştigat Supercupa în 2009 şi în 2010. Pentru Edward Iordănescu este primul trofeu din cariera de antrenor.

Unicul gol al partidei de sâmbătă a fost marcat de Juan Culio, în minutul 78, din penalti. Culio a transformat un penalti acordat pentru o intrare a lui Răzvan Popa la Omrani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.