Faimosul boxer Manny Pacquiao, care s-a retras anul trecut şi a candidat pentru funcţia de preşedinte în Filipine, a declarat că se gândeşte la o revenire în ring pentru un meci demonstrativ, în ianuarie, în Arabia Saudită, împotriva francezului Jaber Zayani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legendarul sportiv în vârstă de 43 de ani şi fost campion mondial la şase categorii diferite va avea discuţii despre o posibilă luptă la Riad împotriva fostului său partener de antrenament. "Vom începe să discutăm”, a spus Pacquiao.

Pacquiao şi-a încheiat cariera de 26 de ani după ce a pierdut la puncte în faţa cubanezului Yordenis Ugas, în august 2021.

După ce a devenit senator în 2016, sportivul a candidat pentru preşedinţia Filipinelor în acest an, dar nu a fost ales.

Pacquiao s-ar putea alătura listei numelor mari din box care, după ce s-au retras, s-au aventurat în circuitul meciurilor demonstrative.

Floyd Mayweather, care s-a autointitulat „pionier al meciurilor demonstrative”, l-a dominat pe influencerul Logan Paul într-o luptă anul trecut şi a trecut de japonezul Tenshin Nasukawa, luptător de kickboxing, în decembrie 2018.

Mayweather, fostul rival al lui Pacquiao, se va întâlni cu starul japonez al artelor marţiale mixte Mikuru Asakura, într-un meci la sfârşitul acestei luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.