Tehnicianul echipei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 3-3, că acest joc reprezintă "o propagandă foarte bună pentru fotbalul românesc".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci mare, o propagandă foarte bună pentru fotbalul românesc. Nu am fost atât de mulţumit după meciul trecut şi le-am spus acest lucru, dar azi merită complimente, nu doar din partea mea, ci a tuturor. E nevoie de două echipe ca să joci un meci bun", a spus Mangia la Digi Sport.

Formaţiile CSU Craiova şi FC Viitorul au terminat la egalitate, sâmbătă, la Craiova, scor 3-3, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, într-un meci la care Alexandru Băluţă şi Cristian Ganea au înscris câte două goluri şi au pasat decisiv la celelalte.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Mitriţă ’23 şi Alexandru Băluţă ’45, ‘57 pentru gazde, respectiv Cicâldău ’15 şi Ganea ’46, ‘55 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.