Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat joi seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, că prima repriză a fost una cu ritm înalt, însă în a doua jucătorii săi au făcut greşeli mari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost o primă repriză cu un ritm foarte înalt. După, probabil am fost puţin obosiţi, pentru că ei aveau jucători mai odihniţi. Am făcut greşeli mari, nu este posibil să faci astfel de greşeli. Cred că este o problemă. E clar că avem probleme, pentru că şi la primul gol a fost o situaţie de şase contra trei. N-a fost o problemă din punct de vedere al tacticii, cu greşelile clar avem o problemă. Trebuie să fiu cinstit, posibilităţile sunt puţin scăzute. Nu ar fi fost rău şi un egal 1-1. Acum e clar că este mai dificil. În acest meci sunt importante şi detaliile, am avut ocazii pentru 2-0, nu am dat gol, apoi am primit şi s-a schimbat totul. Nu este închis nimic”, a spus Mangia la Digi Sport.

Întrebat despre faptul că fanii i-ar fi cerut demisia, Mangia a spus că o astfel de întrebare este pentru conducerea clubului şi că el îşi continuă treaba.

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Viitorul, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României, în care a condus cu 1-0. Oltenii au deschis scorul în minutul 5, prin Bancu. Pentru FC Viitorul au marcat Houri ’77 şi Rivaldinho ’89.

Miercuri, în primul meci din semifinale, Astra Giurgiu a învins în deplasare CFR Cluj, scor 3-1.

Partidele retur vor avea loc 23-25 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.