Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat duminică seară, după remiza cu CFR Cluj, scor 0-0, că jucătorii săi au dat tot ce au avut mai bun pe teren, iar adversarii „au fost mai proaspeţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun pe teren. A fost un meci închis, ca toate meciurile cu CFR Cluj. Ei au fost mai proaspeţi decât noi. Mulţi jucători au fost obosiţi pe final de meci în echipa mea. În prima repriză, am construit, am încercat mai mult. Acum noi trebuie să recuperăm cât mai multă energie pentru meciul cu Viitorul. CFR are prima şansă la titlu pentru că este pe locul 1. Au jucători cu experienţă, au un antrenor foarte bun şi au prima şansă la titlu. Este normal să fie aşa”, a spus Devis Mangia la Telekom Sport.

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.