Tehnicianul echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu CFR Cluj va fi foarte dificil şi a precizat că formaţia sa are nevoie să îi aibă alături pe fani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, jucători puternici, un nou antrenor. Vom vedea dacă cu noul antrenor vor schimba ceva în stilul lor de joc.  CFR-ul a luat jucători buni, echipa este şi mai puternică. Noi în acest moment avem o echipă foarte bună. Se mai poate schimba ceva, perioada de transferuri este lungă. Sunt mulţumit acum. În acest moment avem nevoie de suporteri alături de noi. Este foarte important”, a spus Mangia.

Supercupa României, CFR Cluj – CS Universitatea Craiova, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul Ion Oblemenco. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV şi Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.