Tehnicianul formaţiei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că încă nu ştie exact situaţia tuturor jucătorilor, urmând să o vadă la antrenament, însă la meciul cu FC Viitorul, din Cupa României, va trimite pe teren cea mai bună echipă pe care o are la dispoziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci important, sper şi frumos, cum au fost multe meciuri cu Viitorul. Noi vrem Cupa României şi luptăm în campionat. Pentru ambele obiective. Şanse puţin scăzute după meciul de duminică, dar nimic nu este închis. Suntem în luptă pentru ambele obiective acum. Echipa mental este ok, ştim ce am făcut, unde am făcut bine, unde mai puţin bine. Noi nu avem ideea de a menaja jucătorii pentru acest meci şi pentru meciul următor. Şi pentru că avem ceva probleme în lot în acest moment. Trebuie să aştept antrenamentul de astăzi. În acest moment nu ştiu cine va fi sută la sută sau nu. Nu putem schimba mulţi jucători. Va fi în teren cea mai bună echipă pe care o avem la dispoziţie acum. Echipa a dat şi va da în continuare totul în teren”, a spus Mangia.

Universitatea Craiova are programat următorul meci duminică, iar FC Viitorul luni. “Nu este normal că avem o zi mai puţin pntru pregătirea meciului de duminică, dar asta este. (…) La Academia Hagi sunt probabil cei mai interesanţi şi buni jucători din România, dacă ne uităm la lotul under 21 este clar”, a mai afirmat Mangia.

Universitatea Craiova va întâlni echipa FC Viitorul, joi, pe teren propriu, de la ora 20.00, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

În Liga I, craiovenii vor juca în etapa a patra a play-off-ului, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.30, cu CFR Cluj, iar FC Viitorul va întâlni în deplasare Astra Giurgiu, luni, de la ora 18.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.