Tehnicianul formaţiei CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că adversara din finala Cupei României, Hermannstadt, este o echipă bună, care ar putea ocupa o poziţie onorabilă în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ar fi o mare satisfacţie să câştigăm, o mare victorie, mai ales că nu am mai câştigat un trofeu de 25 de ani. Ar fi un rezultat foarte mare. Cred că am greşi dacă ne-am gândi că jucăm cu o echipă de liga a doua, pentru că în opinia mea este o echipă bună, bine organizată, care ar putea ocupa o poziţie onorabilă în Liga I. În plus, o finală e o finală şi cred că ambele echipe au aceeaşi şansă. Nu există niciun fel presiune. Va fi foarte frumos să jucăm pe un astfel de stadion, într-o astfel de atmosferă. Pentru mine e o satisfacţie în plus că vin atât de mulţi oameni să ne vadă. E un lucru extraordinar”, a spus Mangia.

“Jucătorii merită toate felicitările pentru ceea ce au realizat în acest sezon şi eu nu îmi voi schimba opinia indiferent de rezultatul de mâine”, a adăugat tehnicianul.

Finala Cupei României, Hermannstadt – CSU Craiova, se va disputa duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.