Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, că că jucătorii săi au evoluat foarte bine. El a menţionat că nu este normal să se pună presiune în privinţa arbitrajului în săptămâna dinaintea partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt mulţumit, am făcut un meci foarte bun. Echipa a stat foarte bine în teren, a jucat fotbal. Nu vorbesc de arbitraj. Nu este normal să se vorbească aşa toată săptămâna de arbitraj. Eu sunt antrenor, eu decid jucătorii care joacă, eu încerc să pun jucătorii în cele mai bune condiţii pentru performanţă. Astăzi au fost în teren trei antrenori, unul al Craiovei, unul al FCSB şi altul. Să pui toată această presiune înainte de meci nu este normal în opinia mea. Eu nu evaluez ce a făcut arbitrul”, a spus Mangia la Digi Sport.

El a menţionat că Pigliacelli ştia dinaintea meciului că dacă va fi acordat un penalti îl va executa el. “Ppentru mine a fost soluţia ok, cred că a şutat bine. Pentru mine azi a fost cea mai bună soluţie”.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, la care centralul Marius Avram a acordat trei cartonaşe roşii şi două penaltiuri, unul executat de portarul craiovenilor, Mirko Pigliacelli.

Au marcat Hora ’27, ’84 (penalti) şi Filip ‘48 pentru gazde, respectiv Pigliacelli ’39 (penalti) şi Bărbuţ ’46 pentru oaspeţi.

În minutul 85, a avut loc o busculadă la marginea terenului, în urma conflictului dintre jucătorii celor două echipe Man şi Briceag fiind eliminaţi. Anterior, înaintea penaltiului din minutul 84, de la Universitatea Craiova fusese eliminat Kelic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.