Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat duminică seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, că acest joc nu a fost unul spectaculos, dar a fost dificil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că a fost un meci dificil, n-a fost o partidă spectaculoasă, asta e clar. Noi am fost mai mult în control. Ei au avut doar o oportunitate, la acea lovitură liberă. Am jucat cu trei jucători tineri azi în teren şi a ieşit bine până la urmă. O să vedem cât de gravă este accidentarea lui Martic. Va fi un play-off foarte dificil. Situaţia este una echilibrată şi cred că toate meciurile vor fi aşa”, a spus Devis Mangia la Telekom Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I. Cele două echipe au fost adversare şi în ultima etapă a sezonului regulat, când câştigătoare a fost Astra, scor 2-1.

Duminică seară, golul a fost marcat de Koljic, în minutul 17.

În minutul 79, Risto Radunovic (Astra) a fost eliminat pentru un fault la Bărbuţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.