Fundaşul Cristain Manea a declarat, marţi, după meciul cu Dinamo, câştigat de CFR Cluj cu 3-0, că echipa sa poate să se impună şi în meciurile rămase din 2018, cu Gaz Metan Medişa, FC Viitorul şi FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem foarte bucuroşi că reuşim să învingem şi că terminăm meciurile fără gol primit, acestea sunt obiectivele noastre. Important este că am câştigat şi că am rămas pe primul loc, aşa vrem să rămânem până la finalul campionatului. Sunt bucuros pentru Ţucudean că reuşeşte să înscrie, pentru că ştiu cât de mult munceşte. După părerea, mea merită să fie numit cel mai bun fotbalist al anului. Eu cred că putem câştiga toate meciurile până la sfârşitul anului, pentru că avem doar o înfrângere până acum", a declarat el.

Dinamo a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-1), în faţa formaţiei CFR Cluj, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Păun '35, Culio '51 (p) şi Ţucudean '83 au marcat golurile liderului.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj ocupă locul 1, cu 39 de puncte, cinci peste FCSB, aflată pe locul 2, dar cu un meci mai puţin. Dinamo coboară provizoriu pe locul 11, cu 18 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.