Internaţionalul croat Mario Mandzukici le-a făcut cinste cu bere în valoare de aproape 3.500 de euro fanilor din oraşul său natal, Slavonski Brod, în ziua meciului din sferturile Cupei Mondiale, cu Rusia, relatează croatiaweek.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mandzukici a oferit suma respectivă dinainte, pentru ca fanii care s-au strâns la Fortăreaţa Brod pentru a urmări partida de sâmbătă să bea bere gratis.

FOTO: Facebook Radio Slavonija
FOTO: Facebook Radio Slavonija

Mario Mandzukici a fost integralist în meciul câştigat de Croaţia, cu scorul de 6-5 în urma loviturilor de departajare, în faţa Rusiei. În semifinalele CM, croaţii vor întâlni Anglia.

Mandzukici nu şi-a arătat generozitatea pentru prima dată în această săptămână. Vara trecută, el a donat o sumă semnificativă pompierilor din Dalmaţia, după incendiile din regiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.