Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, a anunţat convocarea unui atacant italo-argentinian care joacă în campionatul argentinian, Mateo Retegui, pentru meciurile cu Anglia şi Malta, din preliminariile Euro-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest atacant în vârstă de 23 de ani joacă în prezent la Club Atlético Tigre, un club din Buenos Aires, împrumutat de la Boca Juniors.

Născut în Argentina, el are un paşaport italian din cauza originilor siciliene a bunicului său, a declarat tatăl său presei italiene.

În timp ce numele său circulă în presă de câteva săptămâni, Mancini a confirmat că l-a „convocat” pentru următoarele meciuri ale campioanei Europei, împotriva Angliei pe 23 martie, apoi Maltei pe 26 martie, în cadrul calificărilor pentru Euro-2024.

„Îl urmărim de ceva vreme, este titular de doi ani în campionatul argentinian şi are calităţi care, din păcate, ne lipsesc în acest moment”, a explicat antrenorul italian.

„Ne-am gândit că nu ar vrea să vină, dar dimpotrivă a spus da imediat şi l-am sunat”, a adăugat Mancini, care va dezvălui vineri lista completă a jucătorilor selectaţi pentru aceste două meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.