Clubul Manchester United a dat publicităţii un comunicat în care anunţă că va oferi un răspuns în urma interviului lui Cristiano Ronaldo, după stabilirea faptelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Manchester United ia act de mediatizarea cu privire la un interviu al lui Cristiano Ronaldo. Clubul va lua în considerare răspunsul său după ce toate faptele vor fi stabilite. Accentul nostru rămâne pe pregătirea pentru a doua jumătate a sezonului şi pe continuarea impulsului, a credinţei şi a comunităţii care se construiesc între jucători, manager, personal şi fani", se arată în comunicatul clubului.

În interviul acordat lui Piers Morgan, din care au fost publicate mai multe extrase, Ronaldo afirmă că s-a simţit trădat la Manchester United, că nu are respect pentru antrenor şi că nimic nu s-a schimbat la club de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

El ar urma să fie amendat cu aproximativ un milion de lire sterline, conform presei britanice.

 



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.