Manchester United a remizat, marţi, scor 1-1 (1-0), pe terenul ultimei clasate, Burnley, în etapa a XXIV-a a campionatului englez de fotbal Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Rodriguez '48 / Pogba '18.

La acest meci, vedeta oaspeţilor Cristiano Ronaldo a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 68, în locul lui Cavani.

Alte rezultate de marţi:

Newcastle - Everton, scor 3-1;

Au marcat: Holgate '37 (a), Fraser '56, Trippier '80 / Lascelles '36 (a).

West Ham United - Watford, scor 1-0.

A marcat: Bowen '68.

Remiza de marţi a coborât-o pe Manchester United de pe locurile de Champions League. United (23 de meciuri) este pe locul 5, cu 39 de puncte, după Manchester City (23), 57 de puncte, Liverpool (22), 48, Chelsea (24), 47, şi West Ham (24), 40.

În subsolul clasamentului, Newcastle a ieşit de pe locurile retrogradabile, urcând pe poziţia cu numărul 17, ultima de menţinere, cu 18 puncte. În zona "fiebinte" sunt Norwich, 16 puncte, Watford, 15 puncte, şi Burnley, 14 puncte. "Lanterna roşie" are două jocuri mai puţine decât celelalte echipe din "zonă".

Everton (21 de meciuri) face parte şi ea dintre echipele care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Formaţia din Liverpool ocupă locul 16, cu 19 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.