Manchester United a anunţat, vineri, că jucătorul brazilian Antony va fi reprimit în lot până la încheierea unei anchete în curs a poliţiei privind acuzaţiile de violenţă domestică, relatează RMC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de 23 de ani a fost acuzat de o fostă iubită de ameninţări şi violenţă psihologică şi fizică, fapte pe care le neagă.

Manchester United a anunţat excluderea jucătorului din lot la 10 septembrie "până la noi ordine"."De la primele acuzaţii făcute în iunie, Antony a cooperat cu investigaţiile poliţiei atât în Brazilia, cât şi în Marea Britanie,şi continuă să facă acest lucru. În calitate de angajator al lui Antony, Manchester United a decis ca acesta să reia antrenamentele la Carrington şi să fie la dispoziţia echipei în timp ce ancheta poliţiei continuă", a precizat Manchester United într-un comunicat.

Jucătorul rămăsese în Brazilia, unde se afla atunci când a fost scos din lot, înainte de a reveni în Anglia la începutul acestei săptămâni. El a fost interogat joi de poliţia din comitatul Manchester, dar nu i s-a adus nicio acuzaţie.

Potrivit Daily Mail, revenirea lui Antony la echipa profesionistă a fost aprobată după o întâlnire crucială cu membrele echipei feminine a clubului Manchester United. La întâlnire au participat John Murtough, directorul de fotbal al clubului, şi directorul de comunicare Ellie Norman.



Jucătoarele nu au ridicat nicio problemă în timpul întâlnirii, iar revenirea lui Antony a primit undă verde. El ar putea reveni pe teren sâmbăta, la meciul cu Crystal Palace, de pe Old Trafford (ora 16:00), în cadrul celei de-a şaptea etape din Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.