Mijlocaşul belgian Kevin de Bruyne va fi indisponibil mai mult decât se aştepta din cauza unei accidentări la tendon,, suferită în victoria lui Manchester City cu 3-0 în faţa lui Burnley, în prima etapă din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi antrenorul său, Pep Guardiola, spusese că mijlocaşul său belgian va fi "indisponibil pentru o vreme", fostul jucător de la Wolfsburg va trebui să fie supus unei operaţii care l-ar putea ţine departe de joc până la 4 luni.

"Este o accidentare serioasă şi a trebuit să decidem asupra unei intervenţii chirurgicale, dar va fi indisponibil câteva luni. Va fi vorba de 3 sau 4 luni", a declarat antrenorul spaniol la conferinţa de presă premergătoare finalei Supercupei Europei pe care Citiy o va disputa miercuri (ora 22.00) cu FC Sevilla.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.