Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a anunţat, vineri, că John Stones şi Kyle Walker vor fi indisponibili pentru meciul de duminică, de la ora 18.30, cu Arsenal, din etapa a XXX-a a campionatului Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Accidentarea lui Kyle (Walker) este mai gravă decât cea a lui John (Stones), dar amândoi vor fi indisponibili, nu ştiu pentru cât timp", a declarat antrenorul într-o conferinţă de presă.

Fundaşul dreapta şi fundaşul central, care de obicei sunt titulari, s-au accidentat la naţionala Angliei. Walker nu a jucat în meciul împotriva Braziliei (0-1) din cauza unei accidentări la tendon, în timp ce Stones a ieşit din teren cu o întindere la aductori în meciul de marţi cu Belgia (2-2).

Guardiola îl are însă din nou la dispoziţie pe portarul Ederson, precum şi pe Manuel Akanji, Jack Grealish şi playmakerul Kevin De Bruyne, reveniţi după accidentări. 

Manchester City este pe locul trei în Premier League, cu 63 de puncte, la un punct în spatele lui Arsenal şi Liverpool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.