Echipa Manchester City a terminat meciul cu Atalanta din Liga Campionilor cu fundaşul Kyle Walker în poartă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul de la Bergamo, disputat miercuri, portarul titular Ederson s-a accidentat şi a fost înlocuit la pauză. În minutul 81, rezerva Claudio Bravo a comis un fault în afara careului, în postura de ultim apărător, asupra lui Ilicici şi a fost eliminat, astfel că locul său în poartă a fost luat de fundaşul dreapta Kyle Walker, intrat pe teren de pe banca de rezerve (în locul lui Riyad Mahrez). Walker a apărat lovitura liberă dictată în urma faultului comis de Bravo.

Din fericire pentru echipa antrenată de Pepe Guardiola, Walker nu mai fost pus la încercare de jucătorii gazdelor până la final.

City a terminat al egaliate, scor 1-1 (1-0), partida de la Bergamo, din etapa a IV-a a Grupei C a Ligii Campionilor. Manchester City conduce în clasament, cu 10 puncte, urmată de Şahtior Doneţk şi Dinamo Zagreb, cu câte cinci puncte, şi de Atalanta, cu un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.