Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi sunt foarte pregătiţi pentru confruntarea cu Universitatea Craiova şi vor da totul pentru a obţine victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă un meci greu. Suntem foarte pregătiţi şi mâine seară când vom intra pe teren vom da totul pentru a obţine cele trei puncte. Noi încercăm să obţinem cât mai mult de la fiecare meci, important este să dăm totul şi cu siguranţă va fi totul bine. Cred că va fi un meci frumos pentru că ambele echipe îşi vor dori victoria. Important este ca noi să tratăm cu seriozitate fiecare ocazie pe care o vom avea şi cu siguranţă vom reuşi să îi desfacem”, a spus Man.

FCSB va întâlni Universitatea Craiova, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 20.00, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.