Atacantul Ivan Mamut de la FCSB l-a avut translator pe coechipierul său Risto Radunovici după meciul cu Universitatea Craiova. Mamut a spus că i-a cerut oficialului de la FCSB, Mihai Pintilii, să joace doar 10 minute, deoarece simţea că va da gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am simit că voi da gol, înainte i-am spus lui Pinti că am nevoie doar de 10 minute şi voi da gol. Sunt foarte bucuros că am câştigat, pentru încredere este foarte important. După cât am lipsit, golul a venit ca o mare bucurie. E important să câştigăm campionatul", a declarat Mamut la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Risto Radunovici a afirmat că meciul a fost foarte greu, foarte deschis. "Craiova este o echipă foarte bună şi a jucat bine în seara asta şi tot campionatul. Mai avem două meciuri foarte importante, iar cel cu Voluntari este cel mai important acum", a spus Radunovici.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Mamut, în minutul 86.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.