Un jucător de fotbal din Malaysia a suferit arsuri de gradul doi după ce a fost atacat cu acid într-un centru comercial în weekend, a declarat un oficial sportiv malaysian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Extrema Faisal Halim, care joacă la Selangor Football Club, a suferit arsuri la nivelul gâtului, umărului, mâinilor şi trunchiului în atacul de duminică din Petaling Jaya, un district situat la vest de capitala Kuala Lumpur, potrivit lui Najwan Halimin, un oficial sportiv din statul Selangor.

"Condamn cu fermitate aceste violenţe şi fac apel la poliţie să îi aducă pe făptaşi în faţa justiţiei", a declarat duminică Najwan Halimin.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şeful poliţiei din Selangor, Husseil Omar Khan, a anunţat luni arestarea unui suspect la postul privat de televiziune Astro Awani. O fotografie care a devenit virală pe internet îl arată pe Faisal Halim, în vârstă de 26 de ani, stând fără tricou pe o bancă, cu urme de arsuri pe partea superioară a corpului.

Atacul a avut loc la trei zile după ce un alt jucător al echipei de fotbal din Malaysia, Akhyar Rashid, a fost atacat. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost bătut în faţa casei sale cu o bară de fier de către două persoane neidentificate şi a suferit răni la cap şi la picioare care au necesitat copci, potrivit unui raport al presei locale.

Şeful poliţiei locale, Azli Noor, a declarat că suspecţii au fugit după ce au furat banii lui Akhyar Rashid. Preşedintele Asociaţiei de Fotbal din Malaysia, Hamidin Mohamad Amin, şi-a exprimat "dezamăgirea şi tristeţea" după atacuri.

"Malaysiienii se roagă ca Akhyar şi Faisal să se recupereze şi să revină pe teren în curând", a declarat el duminică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.